

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това ястие е право в десятката
Тя се смята за висококалорична храна, най-вече заради дресинга, който се добавя към нея
Жълтите петна под мишниците са грозни, но това не означава непременно, че имате проблеми с хигиената
Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Може да ги приготвите на фурна, във фритюрник или на тиган
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита
Вкусно и лесно
Изберете нещо леко за хапване
Идеалното ястие за празнична трапеза